JELENTKEZÉS

A 2021. évi Magyar Közigazgatásai Ösztöndíjprogram jelentkezési időszaka lezárult!

Következik a kiválasztás második, szóbeli fordulója.A kapcsolódó főbb információk a pályázatról

Pályázni kizárólag elektronikus formában, a www.mkop.hu oldal „Jelentkezés” menüpontban vagy regisztréciót követően az osztondijjelentkezes.kormany.hu oldalon lehetséges.


A jelentkezéshez az alábbi dokumentumok csatolása szükséges:

•    magyar nyelvű önéletrajz, formátum: .doc, .docx, .pdf;

•    a felsőfokú iskolai végzettséget igazoló diploma (BA/BSc, MA/MSc, illetve hagyományos 5 éves egyetemi vagy 3-4 éves főiskolai képzésben szerzett oklevél), formátum: .doc, .docx, .pdf;

•    tárgyalóképes angol vagy francia vagy német nyelvtudást igazoló nyelvvizsga-bizonyítvány* (államilag elismert, legalább B2 szintű komplex nyelvvizsga vagy olyan nyelvvizsga, amely a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapja szerint legalább B2-es szintre honosítható) formátum: . doc, .docx, .pdf.

·       magyar nyelvű motivációs levél (legfeljebb egy oldal terjedelemben), formátum: .doc, .docx, .pdf;

 Fontos!


Csak a megfelelően feltöltött pályázati anyagot tudjuk elfogadni, hiánypótlásra a pályázat beküldését és véglegesítését, illetve a jelentkezési határidő lejártát követően nincs lehetőség!

Ha jelentkezése kapcsán bármilyen kérdés, probléma merülne fel, kérjük, írjon az PSKEZbGKHEka2ZIbWtvQG1lLmdvdi5odQ== e-mail címre.

* Amennyiben a pályázó a minimálisan elvárt nyelvtudás mellett további nyelvvizsgával rendelkezik, akkor ezekfeltöltését egy dokumentumba szerkesztve kérjük.

Menü

Navigáció